06 1779 8453 info@padam.nu

Productieleider

Martine des Tombe

Ik ben bij PA’dam betrokken vanaf het allereerste concert in 1998. Ik studeerde toen zelf koordirectie aan het Conservatorium van Amsterdam. Eerst deed ik mee als zanger en vanaf 2001 ben ik de productie erbij gaan doen. Ik doe samen met Maria de casting per project, maak repetitie-schema’s en regel alle logistieke zaken rondom repetities en concerten met zangers & locaties.

Het allerleukste hieraan vind ik het contact met de zangers. Vanaf het begin is er een vaste kern van zangers die, net als ik, nu nog steeds betrokken is bij PA’dam. Sommigen ken ik dus al ruim 20 jaar, dat merk je natuurlijk in het samen zingen, maar zeker ook in alle contacten achter de schermen.

Naast mijn activiteiten voor PA’dam ben ik werkzaam als koordirigent en pianodocent.